Vård och Omsorg i Hjo söker tim- och semestervikarier 2019

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är skiftande och utgår alltid ifrån våra brukares behov och individuella önskemål. Detta innebär att en arbetsdag inte är den andra lik. Med stor respekt för den enskildes integritet ger vi stöd i den personliga omvårdnaden och i vardagliga aktiviteter.

Eventuellt kommer du att utföra sjukvårdsuppgifter på delegering. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg, alternativt natt och sovande jour.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för att jobba med människor och vill prova på arbetet inom vård och omsorg. Ingen erfarenhet krävs, men det är en fördel om du har tidigare erfarenhet och kännedom om arbete inom området. Har du en omvårdnadsutbildning är detta mycket meriterande. Du måste ha fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss.

Som person är du positiv, ansvarsfull och har en god förmåga att möta människor i olika situationer. Det är viktigt att du är social, kan ta egna initiativ och är lyhörd för brukarnas behov och önskemål. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är önskvärt, men inte ett krav.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 20

Upplysningar

Bemanningsenheten
0503-35212

Hemvården
Enhetschef: Annika Törner 0503-352 91
Verksamhetsresurs: Lise-Lotte Karlsson 0503-352 68

Särskilt boende Sigghusberg
Enhetschef Marita Johansson 0503-352 65
Enhetschef Sofia Svanström 0503-352 69

Särskilt boende Villa Rosell
Tf. enhetschef: Maria Larsson
Särskilt boende/korttid Sjöryd
Enhetschef: Hannele Nikula Raneryd 0503-354 90

Funktionshinderenheten
Enhetschef: Christina Strömberg 0503-354 30
Enhetschef: Yvonne Binnberg 0503-354 50
Verksamhetsresurs: Birgitta Göthberg: 0503-354 51
Verksamhetsresurs: Sabina Hurtig: 0503-353 52

Ansök senast 2019-04-30
Referensnummer A839967


Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Vill du vara med och utveckla framtidens Hjo? Är det viktigt för dig att skapa goda relationer? Vill du ha ett jobb att utvecklas i och trivas med? Tycker du att det är viktigt att hjälpa andra?
Att arbeta i en kommun innebär att arbeta i demokratibranschen. Denna bygger på öppenhet och delaktighet. Vi som jobbar i Hjo kommun går till jobbet för att arbeta för staden Hjo med omnejd och för Hjoborna. Genom vår värdegrund – Det goda mötet - bidrar vi som arbetar i Hjo kommun till att uppfylla visionen – Tillsammans skapar vi framtidens Hjo. Oavsett i vilken av kommunens olika verksamheter man arbetar i så är man som kommunanställd stolt över att vara med och utveckla samhället, verksamheten och individer.
Varje dag arbetar våra medarbetare med att utbilda barn och unga, hjälpa äldre, hålla rent och fint på våra gator och torg, ordna aktiviteter och kulturevenemang för invånare och besökare, göra så att parkerna blommar, att turister trivs och att invånare och företagare får den service de behöver.

Hjo kommun är trots sin litenhet en stor och trygg arbetsgivare som månar om personalen. Vår storlek innebär att du får en inblick och förståelse för hela vårt uppdrag.  Vi har närmare 100 yrkeskategorier och drygt 700 tillsvidareanställda medarbetare. Du kan jobba i något av våra fem verksamhetsområden; Barn och utbildning, Vård och omsorg, Samhällsbyggnad samt Kultur, turism och fritid, Arbete och socialtjänst eller inom staben, som lärare, sjukgymnast, socialsekreterare, ekonom, fritidsledare, undersköterska, personalhandläggare och mycket mer.
De kommande åren är det många av våra medarbetare som går i pension och vi behöver nya engagerade medarbetare. Vi hoppas att du vill bli en av dem som utvecklar kommunen och skapar en bra vardag för invånare, besökare och företag.

Slöjdlärare , textil , till Guldkroksskolan Hjo
Yrkesområde: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Företag: Hjo kommun , Guldkroksskolan
Sista ansökan: 2019-08-23
Musiklärare till Guldkroksskolan Hjo
Yrkesområde: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Företag: Hjo kommun , Guldkroksskolan
Sista ansökan: 2019-08-23
Speciallärare till Guldkroksskolan åk 1 - 6 , Hjo
Yrkesområde: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Företag: Hjo kommun , Guldkroksskolan
Sista ansökan: 2019-08-23
Modersmålslärare i finska
Yrkesområde: Modersmålslärare i grundskolan
Företag: Hjo kommun
Sista ansökan: 2019-09-01
Modersmålslärare i dari och pasthu
Yrkesområde: Modersmålslärare i grundskolan
Företag: Hjo kommun
Sista ansökan: 2019-09-01
Stödassistent till Natthjälpen
Yrkesområde: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Företag: Hjo kommun
Sista ansökan: 2019-09-01
Receptionist till Kulturkvarteret
Yrkesområde: Receptionist, telefonist
Företag: Hjo kommun
Sista ansökan: 2019-08-25Hjo kommun har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom. Kommunens verksamhet utgår från visionen Tillsammans skapar vi framtidens Hjo samt värdegrunden Det goda mötet.